Skip to main content
Question

не підтягує телефон в боті

• September 15, 2026
  • 22 comments
  • 103 views

Ольга Ясновська

під чс роботи бота в кінці не видає телефон . що треба зробити? раніше все було добре

22 replies

MarcosMascarenhas

Будь ласка, опишіть вашу проблему трохи детальніше. Надішліть скріншот екрана з помилкою або очікуваною дією.

Ольга Ясновська

добрий день! У рекламній компанії, де в тексті розміщений чат- бот ( ссилка)  коли чат бот доходить до кінця, і має висвітитись телефон , для натискання, то він не висвічується.

Ольга Ясновська

в чому може бути проблема ? в жодному чат боті( ссидки на месенжер- переписку) не підтягує телефон

Ольга Ясновська

він там повинен видаватись системою автоматично, щоб людина на нього натиснула і ми його побачили в переписці

MarcosMascarenhas
  1. Створіть користувацьке поле з назвою user_phone або user_telegram

2. Створіть нове правило в https://app.manychat.com/fb[YOURMANYCHATNUMBER]/cms#rules, де тригером є «кожен новий користувач» --> заповнити поле user_telegram значенням номера клієнта. Замініть YOURMANYCHATNUMBER.

3. Використовуйте user_telegram для автоматизації, яку ви використовуєте.

4. Пам'ятайте, звідки приходить користувач: наприклад, якщо він із Instagram, йому завжди доведеться заповнювати це поле, оскільки його не існує на цій платформі.

Дайте знати, чи це спрацювало.

Ольга Ясновська

не розумію де, це все робити, це треба новий чат-бот , відредагувати старий вже не можна?

Ольга Ясновська

чи можна статтю або скрін?

MarcosMascarenhas

Будь ласка, поділіться своїм сценарієм автоматизації, і я вам допоможу.

Ольга Ясновська

Ольга Ясновська

MarcosMascarenhas

Вибачте, будь ласка, дозвольте також ділитися.

Ольга Ясновська

MarcosMascarenhas

Ольга Ясновська

тепер я можу додати тригер наприклад- натискання ссилки і підтягне номер  телефону?

Ольга Ясновська

як перевірити?, я додала ригер , все одно приперевірці телефон не підтягує

Ольга Ясновська

не працює

MarcosMascarenhas

Номер телефону вводиться самим клієнтом. У цьому робочому процесі він не додається автоматично, оскільки профілі в месенджерах не містять цієї інформації.

Ольга Ясновська

це такі нові правила? раніше ж телефон видавався автоматично, в цьому була суть чат бота. і клієнт мав на нього натиснути, після цього ми його бачили, тепер не так?

MarcosMascarenhas

Не впевнений, чи була ця функція доступна раніше; я перевірив у своїх акаунтах — Messenger не розкриває номери телефонів клієнтів.

Якщо у вас виникли сумніви, варто звернутися до служби підтримки Manychat.

Шкода, що не зміг допомогти вам із цим питанням.

Ольга Ясновська

так , ми працювали так 4 роки так точно, тиждень назад все працювало...у мене сотні ссилок на чат бот , все завдли працювало

куди ще можна звернутись? як написати напряму в підтримку?

MarcosMascarenhas

Ольга Ясновська

дуже вам дякую, знайшла!! Дякую за допомогу!